2013. szeptember 12., csütörtök

A NAGYBETŰS PÉKSÉG

Ma egy igazi PÉKSÉGben jártunk Borával, ahol KENYERET lehet kapni és nem kenyérnek nevezett lisztes adalékanyagokat. A Butter Brothers nem más, mint egy fantasztikus kézműves pékség a Lónyay utcában. A nyári megnyitójukra sajnos pont nem jutottunk el, de ezen őszi hétköznapon is minden kívánságunk teljesült.


Kezdve a fekete-fehér, igényes minimál dizájn látványával - ami eleve a gyengém - folytatva a csodás fehér kenyérrel, amit vettünk. Én nagyon, nagyon ritkán eszem fehér kenyeret. Igazi kovászos, jó minőségűt - amit imádok - nagyon kevés helyen lehet ugyanis kapni, de a Butter Brothers ma reggeli kínálata, a sörös kenyér IGAZI.A negyedét szégyen szemre, már a hazáig tartó úton elcsipegettük Borával, aki látványosan kihajította kezéből a babáknak szánt bio rizstallért és addig nyaggatott, míg nem adtam a kenyérből. Azt hiszem ő is rajongóvá vált.

A mennyei kenyér mellé csodás kis bagetteket választottunk vacsorára, az egyik csücsök sajnos már itt sincs meg.Ábelnek pedig igazi csokival töltött croissant és kakaós csigát vittünk.
E két terméket természetesen nekem is meg kellett kóstolnom, bevallom nem csalódtam, isteniek....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése