2012. március 19., hétfő

Ha Te megteszed, mások is meg fogják tenni!


Közeleg a nap, amikor sötétségbe borul a bolygó! A WWF Föld Órája idén március 31-én 20.30-kor veszi kezdetét, de nemcsak 60 perc sötétségről szól a kampány. A világ legnagyobb önkéntes akciójának célja felhívni a figyelmet az energiatudatos életmód fontosságára. A WWF által szervezett szemléletformáló kampány 2007 óta szólítja fel a bolygó lakóit, hogy tegyék le voksukat a Föld mellett és küzdjenek a klímaváltozás ellen!



A Föld Órája klímaváltozás elleni program során a WWF évek óta arra kér mindenkit, hogy egy órára álljon meg, kapcsolja le a lámpát, és áramtalanítsa a nem létfontosságú elektromos készülékeket ezzel jelezve, hogy odafigyel a körülötte lévő világra. A WWF arra buzdít, hogy tartósan változtassunk mindennapi életünkön azért, hogy tegyünk a környezetünkért. Tavaly 1,8 milliárd emberrel együtt kapcsoltuk le 135 ország fényeit.
A bolygó iránti elkötelezettség jegyében idén még aktívabb részvételt kér a WWF, az akció főszervezője. Hírességek, vállalatok, politikusok százai tettek már vállalást azért, hogy másokat is ösztönözzenek.



A WWF Föld Órája társalapítója, Andy Ridley cápákkal fog úszkálni, a Fiji elnök, Ratu Epeli Nailatikau 71 éves létére 30 km-t fog gyalogolni, ha rekordot dönt a csatlakozók száma, a magyar válogatott futballista Vincze Ottó pedig feltetet a bőrére egy pandát, ha elérjük a százezer magyar regisztrálót!

Mivel ismerem Ottót, ha meg lesz a százezer regisztráló, lefényképezem az anyawellness olvasóinak pandástul.  Én már regisztráltam. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése