2013. május 24., péntek

Feszes, formás felkar

Most hogy itt a jó idő és lekerülnek rólunk a hosszú ujjú felsők, nem árt ha formába hozzuk a felsőtestünk (is) főleg a váll és a felkar tájékán. Mert ugye akárhogy is nézzük, a kor előrehaladtával bizony itt is leépülhet az izom és zsírpárnák rakódhatnak le.

Az esztétikus kar titka az edzett tricepsz és bicepsz, valamint a formában tartott vállizmok. Ha feszes, nőies izmokat szeretnél használj könnyebb súlyokat és végezd az izomformáló gyakorlatokat több ismétléssel. Emellett nem árt persze odafigyelni az egészséges étkezésre és persze a kardióedzésre, ami a zsírégetést segíti elő.

Időhiánnyal küzdő anyukáknak viszont jó hír az ÉVA magazintól, hogy a tricepsz fejlesztéséhez már heti háromszor 15 perc gyakorlatozás is elég lehetHa elhatároztad, hogy nyárra formába hozod a felkarodat, akkor próbáld ki az Éva "15 Perc: Tricepsz” alkalmazást, amely ingyenesen letölthető Iphone-ra és Androidra egyaránt. 

Segítségével formába hozhatod azokat a kényes területeket, amelyeket olyan nehéz megmozgatni. Az alkalmazás segít a megfelelő ütemben és megfelelő ideig csinálni a gyakorlatokat, így biztos lehetsz benne, hogy nem rontasz el semmit. Edzéseidet egy naptárban vezetik, és figyelmeztetnek ha esetleg kihagytál volna egy-két edzést a héten.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése