Tejszínhabot készíteni végtelenül egyszerű. Egy robotgép segítségével kb 3 perc alatt kész van. A friss tejszínt (bármelyik piacon beszerezhető) beleöntjük a keverőtálba és a legmagasabb fokozaton habbá verjük. Eperszezonban friss eperre kanalazzuk. Nem kell hozzá semmi más, ez így önmagában mennyei desszert.
Ezért képtelen vagyok megérteni, hogy miért árulnak tejszínhab helyettesítésére habspray-nek nevezett termékeket, mely az alábbi összetevőkből készül:
Víz, hidrogénezett növényi zsír (23%), növényi rostok, stabilizátorok: E339, E420ii, E463, E410, E407; tejfehérjék, só, emulgálószer: E481, E471, E322, aroma, édesítőszer: sucralose, színezék: E160a, hajtógáz: dinitrogén-oxid (E942).
no comment.....
Ezért képtelen vagyok megérteni, hogy miért árulnak tejszínhab helyettesítésére habspray-nek nevezett termékeket, mely az alábbi összetevőkből készül:
Víz, hidrogénezett növényi zsír (23%), növényi rostok, stabilizátorok: E339, E420ii, E463, E410, E407; tejfehérjék, só, emulgálószer: E481, E471, E322, aroma, édesítőszer: sucralose, színezék: E160a, hajtógáz: dinitrogén-oxid (E942).
no comment.....
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése