2013. szeptember 27., péntek

Mesés gyerekprogram vasárnapra

Azt hiszen 6 évesen egy nagy álmom teljesült volna ha királylányok és mesehősnők igazi ruhájába bújhattam volna. Nekem a 80-as években csak egy fodros hálóing és a nagymamám által csipkefüggönyből készített fátyol jutott, a mai gyerekeknek viszont vasárnap valóra válthatnak az álmaik. Hiszen a Magyar Népmese Napja alkalmából 2013. szeptember 29-én, vasárnap nem csak igazi mesekavalkáddal várja a Magyarság Háza a gyermekeket hanem bábmesével, kézműves foglalkozással ÉS a A REmese Környezettudatos Gyermekdivat-tervezők Társaságának programjaival.

Lesz:

-"Vándor Mesék" gyermekdivat bemutató - A legfiatalabbak egy egészen új perspektívából ismerkedhetnek meg a magyar népmesékkel - egyenesen a kifutóról, egy divatbemutató által. A színpadon a 2013. évi "Vándor Mesék" REmese Környezettudatos Gyermekdivat-tervezők pályázatának legjobb alkotásait láthatják. Ezek a mini kollekciók a magyar népmeséket szövik újra a jelen kor igényeihez igazodva, és kínálnak új élményt viselőiknek, a gyerekeknek. A REmese esetében a viselő mesehőssé alakul. Ráadásul a divatbemutató a tudatos szemlélet üzenetét is hordozza.

- Meseruha próba és fotózás - A résztvevő kis modellek, a nézőközönség legkisebb tagjai is felpróbálhatják
a REmese divattervezők által tervezet meseruhák egyikét, amelyről professzionális fotót készítünk a Köő Adrien fotóstúdió jóvoltából, Mészáros Melinda fotós által.


- Meseruha tervezés / műhelyfoglalkozás gyerekeknek - A foglalkozást a csupán 11 éves Kállai Sára, a REmese meseruha modellje, és egyik legfiatalabb divattervezője vezeti.


A REmese minden programja ingyenes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése