2011. április 26., kedd

Gólya, nyúl, Sugar, locsolás

Nagyon aktív hétvége áll mögöttünk. Péntek délután Szentendrén voltunk Zsuzsiéknál ahol Vilinek és Barninak kicsit előbb (mivel vasárnap elutaztak) a nyuszi egy óriási csomagot hozott: benne egy szuper biztonságos hálóval védett ugrálót, amit az apukák megfeszített munkával este fél nyolcra össze is raktak Vili, Barni, Ábel és a szomszédos gyereksereg legnagyobb örömére. Így vacsora előtt még hatalmas ugrálást csaphattak. Az esti elalvásnál egyik családban sem merültek fel akadályok :-))



Szombat hajnalban Kinga barátnőméknél viszont a gólya beelőzte a nyuszit, ugyanis villám gyorsan és ügyesen megszületett Kornél. Ábel nagy barátjának: Fülinek és kishúgainak: Hannának és Violának a kisöccse. Sok boldogságot kívánunk Nekik!!!!



Szombaton a Nedbál lányok invitálására Piliscsabára kirándultunk, ahol megnéztük a régi jó egyetemi campust, majd az ott lakó kisÁbel és szülei kertes házában múlattuk az időt.

A hétvégébe még belefért Dóri húgom leánybúcsúja is,amit design cukrászati remekművek között tölthettünk Emese szervezésében.

Ábel hétfőn pedig locsolni indult kis kosarával és apa felügyeletével. A szomszéd Anna és Zsófi után a három Nedbál lány: Blanka, Bori és Zsófi következett. Mindkét helyről gyönyörű tojásokkal távoztak. Innen mentek a Török lányokhoz. Hanna már igazi nagylányként fogadta és jutalmazta a locsolókat.


Viola még szerényen elutasította a locsolást, viszont szívesen játszott egy kicsit a gyerekszobában Ábellel, és sejtelmesen elbújt a függöny mögé.


Voltak még nagyszülők, nagynénik, nagybácsi, kertben, ablakban, szobában elrejtett húsvéti ajándékok és teljes kimerülés. És máris új hét kezdődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése