2011. augusztus 25., csütörtök

Last minute Balaton hirtelen felindulásból

A szabadságunk nagy részében hűvös, őszi idő volt. Széldzsekiben szerveztük a programokat, csak az utolsó pár napban élveztük a horányi strandot. Egyik nap kínunkban már fedett aquaparkba mentünk és ott vízicsúszdáztunk, hogy Ábelnek valamilyen vizes élményben is része legyen, míg én a száz fokos szaunában melegedtem. De most, hogy mindketten visszamentünk dolgozni és Ábel újra oviba jár beköszöntött a kánikula....

Ezért hirtelen felindulásból úgy döntöttünk, hogy bár a skandináv időjárás miatt az idei balatoni nyaralást elhalasztottuk, most egy napba sűrítve bepótoljuk. A meleg rekord napjára (szerdára) szabadságot vettünk ki, az oviban lemondtuk az ebédet, reggel kocsiba pattantunk és irány a csopaki strand. Végre igazi nyári, balatoni nyaralás élmény Zsuzsiékkal. Fürdés, napozás, fára mászás (ezt inkább csak Ábel és Vili művelte), lángosozás és Balaton tájkép kifulladásig.







Végezetül a füredi Karolina kávéházba is bevetettük magunkat a nem semmi sütemények, teák, kávék és mustfröccsök közé. Maga a helyszín pedig olyan magával ragadó, hogy alig bírtuk rávenni magunkat, hogy hazamenjünk. Érdemes kipróbálni, nekünk nagyon bejön! :-)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése