2011. szeptember 19., hétfő

"Ha leszoksz, megállíthatatlan leszel!"

Úgy látszik mostanában a média inspirál, de miért is ne, ha ma ilyen fontos kampány indult! Én személy szerint nem dohányzom és volt dohányos sem vagyok, ugyanakkor teljes elkeseredettséggel szemlélem azt a sok embert, legyen az kamasz, fiatal, középkorú, idős, vagy egy anya méhében növekvő magzat (!!!), aki nap mint nap a dohányzás rabjaként szenved. Pedig van kiút a VOLT DOHÁNYOSOK megállíthatatlanok!



Ha egy dohányos leszokik, igazán komoly dolgot ér el. Ez számos személyes előnnyel is jár: javul az egészsége, jobban néz ki, több pénze lesz, és magabiztosabbá válik. De a társadalom szempontjából is hatalmas hatással jár (kevesebb egészségügyi kiadás, erősebb gazdaság stb.). Ezért ez a kampány a leszokott dohányost ünnepli, aki büszke és megállíthatatlan példakép mindazoknak, akik még nem szoktak le.

A leszokás minden, csak nem könnyű. Ezért ez a kampány egy hatékony segédeszközt ajánl fel a dohányosoknak, amely segíti őket a leszokásban. Az iCoach ingyenesen használható digitális egészségügyi tanácsadó platform, amely az EU 23 hivatalos nyelvén elérhető. Más digitális egészségügyi segédeszközöktől eltérően az iCoach azokra összpontosít, akik nem akarnak leszokni és akiknél nagy a visszaesés veszélye. Az eddigi eredmények elképesztőek. A programot elkezdők több mint 30%-a leszokott a dohányzásról.




Hajrá! Én mindenkinek drukkolok! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése