2012. január 3., kedd

Kampány az autózó gyerekekért

Az új év kezdetekor sokszor szomorú statisztikai adatok kerülnek napvilágra. Évente átlagosan ezer gyermek hal  vagy sérül meg súlyosan autóbalesetben. Így volt ez 2011-ben is. Minden adat mögött családi tragédiák állnak.....

Nem is gondolnánk, pedig sajnos napjainkban is sok kisgyerek utazik biztonsági öv vagy gyerekülés nélkül, az autókban....

Gyermekeink biztonságáért pedig mi felnőttek vagyunk a felelősek a biztonsági ülés, valamint a biztonsági öv következetes használatával, MINDEN ESETBEN!

A Raben Group nemzetközi logisztikai szolgáltató vállalat, a magyar GRSP közlekedésbiztonsági egyesület és szakmai partnereik kezdeményezésére kampány indul azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a gyermekbiztonsági rendszerek és azok helyes használatának szükségességére.


Nagyon fontos a gondos és körültekintő vezetés a kicsik védelme érdekében, de a megfelelően használt gyermekbiztonsági rendszerekkel akár a hirtelen fékezés során bekövetkező sérülés súlyosságának mértékét is nagyban lecsökkenthetjük. Egy kisgyerek, ha nincs bekötve már 15-25 km/órás sebességnél is rendkívül súlyosan megsérülhet.

A megfelelően megválasztott és helyesen használt gyermekbiztonsági rendszerekkel sok-sok kisgyermek és családja szenvedése lenne megelőzhető. 



Forrás:
http://elso.autosules.info/info/,  Metropol


A személyes példamutatás pedig nem lehet kérdés egyetlen családban sem......






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése